Jump to content
  • Advertisement

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

lly20000

My game have a problem in the running

This topic is 5229 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

I was write a demo with dx9 but when I run this program I found in my display card is no problem my display card is msi geforce fx 5600 in the geforce2 mx 400 or geforce4 mx 440 the hal is cann''t run my program is too slowly please tell me why and how to ravel out this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
As far as I can tell, your problem is that the GeForce2 MX users run your program very slowly.

Of course they do.

The GeForce2 MX is much slower than the GeForce FX 5600. What are you rendering? There may be some optimizations you can do.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Geforce 2 and 4 are not dx9 cards. You are probably using some feature thats not implemented in hardware on those cards and that is causing it to slow on them as it has to be done in software.

Share this post


Link to post
Share on other sites
but I was not use any dx9 feature and in the tnt2 display card is no problem only geforce2 and geforce4 is so slowly

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!