Jump to content
  • Advertisement

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

jimiwa

trouble loading resource

This topic is 5285 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

I''m trying to load a resource when I call getSurfaceFromBitmap my parameters are: MAKEINTRESOURCE(IDB_BITMAP1),32,32 the bitmap is 32 * 32 pixels the error I''m getting is "IDB_BITMAP1" undeclared identifier I tried using a resource template, a resource file, and adding resource in add projects - none of these are working I am using visual studio .net could someone please tell me the steps I have to go through to do this? thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
I just figured something out. getSurfaceFromBitmap is
a function defined in the code I''m using, which I got from
a book. No wonder it didn''t work, the function was not made
to handle resources so it was passing the wrong thing.
okay.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!