Jump to content
  • Advertisement

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MatttK

[java] Java help - using the activex bridge...

This topic is 5226 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Hi, I''ve run into a rather odd problem while trying to test an activex control created from a javabean using the activex bridge. get Methods seem to return values from the wrong methods! For example, let''s pretend my activex control stores values about a person. getName would return their age, while getAge might return null! Something is also going wrong with my method that accepts parameters and returns a value... it is returning null (so the parameters are not arriving or not returning)! They are consistently returning the same, wrong values each time. I have verified that all these methods work perfectly by running the code in JBuilder with a Main class. Any idea what to do? (also, has anybody had any luck getting the activex bridge to work with vb .NET, with or [hopefully] without vb6?)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!