Jump to content
  • Advertisement

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Woodsman

SDL Fullscreen not working

This topic is 5222 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

I had mistakenly posted this in the wrong forum. I'm running the an SDL tutorial from here and have run into a bit of a snag. When I attempt to pass SDL_HWSURFACE|SDL_DOUBLEBUF|SDL_FULLSCREEN to SDL_InitVideo I get a blank screen, However, double buffering with hardware works, and software with fullscreen works, but I can't seem to get the three I'd like running up. Should there be other code modifications to the tutorial aside from the flag changes or am I missing something else entirely? Cheers. Also, I've attempted passing the bit depth as 0 as was recommended to me, to no avail. [edited by - woodsman on June 5, 2004 11:32:48 PM]

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
That doesn''t work either. The only combination that I can get to work is SWSURFACE with FULLSCREEN.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!