Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
lanceking

Weird effect after using multisample

This topic is 5059 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

I added multisample support in my engine recently. I used D3DMULTISAMPLE_4_SAMPLES and set quality level to 0(which is supported by my card). But there are strange looking effect at the top and left edge of the screen, the right and buttom is correct. Either full screen or windowed mode is suffering from this. I wonder why this is happening? Here is a screenshot. [Edited by - lanceking on November 12, 2004 12:06:51 AM]

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
I found it is caused by my full-screen blur. I rendered
4 full screen quad for the blur effect. Maybe it is another
"map texel to pixel" problem...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Maybe turn on texture mirroring, or offset your top/left edge u,v's a little more.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!