Sign in to follow this  

VisualC++ / OpenGl problems

This topic is 4779 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Hello. I've been having some problems with using opengl and VisualC++. When I try to execute an openGL program through the debugger (ie. Debug->Go or F5) before the window launches it IDE stops in the disassembly window and does not let me move on from there. The program will run fine if I just execute it outside the debugger. I have tried various programs to try and narrow it down, and it seems that's its any program that uses openGL. ie) tried loading up Nehe's tutorials to test, and they do the same thing. Could it be my opengl libraries or dll's? Some setting in VC? Any thoughts or help would be hugely appreciated. The CallStack I get is the following: (this is from when I tried to run Nehe's lesson one source. NVOGLNT! 028925b8() (<-yellow arrow here) NVOGLNT! 02892800() NTDLL! 77f830e7() NTDLL! 77f8d96b() NTDLL! 77f8da9e() NTDLL! 77f88a29() KERNEL32! 7c590293() OPENGL32! 6952a025() OPENGL32! 69533433() OPENGL32! 69534004() OPENGL32! 69533673() GDI32! 77f612a5() WinMain(HINSTANCE__ * 0x00400000, HINSTANCE__ * 0x00000000, char * 0x00132a28, int 1) line 351 + 28 bytes WinMainCRTStartup() line 198 + 54 bytes KERNEL32! 7c59893d() Thanks for your time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This topic is 4779 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this