Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
Climax

Strange performance glitch?

This topic is 5012 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Hi I have a TNT2. Yeah I know its old, but I'm gonna buy me a new one soon... But what I can't understand is that when I draw 3 boxes and a spinning tringle, when my camera gets close(almost the whole screen filled with poly's) the tringle spins much slower. I wouldn't say that my FPS is too low its about 60 when the triangle starts spinning slower. Could it be the culling, XPSP2, the TNT2, or anything else? Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
It sounds to me like you are changing the angles by a fixed amount per frame. Instead, try time-based movement. There are a few tutorials out there.

Hope this helps,

Pete

Share this post


Link to post
Share on other sites
Thanks for your reply.

I do use time based movement. I use timeGetTime. I also tried itwith the performance counter but still didn't help?

I think it might be the RAM or something?

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!