• Advertisement

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

monitor troubles

This topic is 6318 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

i know this isn''t really the place for this post, but nobody anywhere else can help me. my problem is with my gateway2000 crystalscan 1024NI monitor. in all reality, it''s really just a MAG pmv1448. the problem EVERYONE has with it, and can''t seem to solve, is getting it to work in 800x600 mode. the tech support at gateway is totally useless. i can''t find a driver to fix this anywhere. gateway has NO monitor drivers on their site(*cough*gatewaysucks*cough*), i''ve tried quite a few driver sites, nobody has a driver. the only one i can find anywhere is the one that comes with windows, and doesn''t work in 800x600. so if anyone can find me a working driver, i''d be quite the happy camper.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
in windoze just choose some bollux high numbers for monitor settings under minitor->drivers (u should be able afterwards to select other lesser resolutions)
under linux just alter your Xf86config file (info in the file)

http://members.xoom.com/myBollux

Share this post


Link to post
Share on other sites
the problem is with the refresh rate for 800x600. it''s different from the other modes, or it''s the same but the driver tells the pc it''s not...it''s something in the driver.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Advertisement