Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
shvalb

the screen flickers, why ??

This topic is 5003 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Hi. I created some primitive shapes and render them to the screen and also to an avi file, meaning, at the end of the rendering I get an avi clip. everything works fine, but, I needed to convert thid project to a dll in order to be able to run it as a plug in of a special server. when I converted it to a dll suddenly the avi file that was created using the dll wasn't good, meaning the shapes flickered in the avi. One interesting thing is that if I run the plug in in debug mode (from the visual c++) it works fine, even if I put a break point in a place that the program doesn't reach and just active it in a debug it works fine! any ideas why ?? my guess it that because a debug mode is slower than running it as a plugin in server it works...don't know how to handle it... Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!