Sign in to follow this  

Mesh won't load-- DX unknown error

This topic is 4662 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Hi, I have a simple mesh of a sword (was part of a larger biped mesh). The larger mesh wouldn't load into DX and I traced the problem down to the sword. I can view the sword using Deep Exploration but my DX app (as well as meshview) gives an "unknown error" (not very helpful). I have looked it over many many times. Would anyone be willing to review this mesh via email (it's only 25kb textual x-file). Thanks in advance! Dan English danenglish2@gmail.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
I found the problem through (much) trial & error... and I can't believe it! Apparently you can't name a frame/mesh 'sword'. I changed the name and it works fine. I guess its reserved, meaning shortword or something. Sheesh.

-Dan

Share this post


Link to post
Share on other sites

This topic is 4662 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this