Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
_DarkWIng_

[.net] Disappearing controls in VS2005 b1

This topic is 4865 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

I have a problem with some of my controls or components just disappearing from code. The designer just removes them after I compile the project. I have my case user control then I create a new one that inherits from it. Now I start adding components to it.. Buttons, DataSets, DataAdapters, DataConnections, DataViewGrids,... I all link them together so it works just nice for a while. Then at some point when I add something (could be just a label) after I compile some of my components (usually it's the dataset) just disappear. One thing I noticed in my mapeditor is that it only happens on the forms/controls that inherit from other custom ones. Does anyone have similar experience? How do I fix this? Is this solved in beta2?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!