Sign in to follow this  

D3DXAssembleShaderFromFile problem

This topic is 4582 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

I'm trying to create a shader using D3DXAssembleShaderFromFile, but it just returns an error, I think there should be something wrong with the first LPD3DXBUFFER variable which holds the shader data... what about the file name? does it matter? what's going wrong here?

Share this post


Link to post
Share on other sites
(1) Check the debug output. If you don't know what this is, or don't know how to enable this, read this section of the FAQ.

(2) Like you suggested, the ppErrorMsgs buffer will contain all of the compiling errors and warnings, in standard string format.

(3) Make sure your filename and path are correct. It can get tricky sometimes, so make sure you have the right one [smile]

Share this post


Link to post
Share on other sites

This topic is 4582 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this