Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
zalthar

Help! Problem posting

This topic is 4734 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

I have problem posting threads with source and html img tags. Any idea why? [Edited by - zalthar on June 6, 2005 5:31:22 AM]

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Trying to post a little code....


// For error testing
HRESULT hr = 0;

// Set the filename as a member variable
mFileName = _FileName;

// The mesh data pointer
ID3DXMesh* Mesh = 0;
ID3DXBuffer* AdjacencyBuffer = 0; //
ID3DXBuffer* MaterialBuffer = 0; // Create the required variables and buffers
DWORD NumberMaterials = 0; //

// Mesh data
D3DXATTRIBUTERANGE* pAttributeTable;
D3DXATTRIBUTERANGE* pAttributeTableStart; // Keep track of the start pointer for
// delete later.
DWORD pAttributeTableSize;

Share this post


Link to post
Share on other sites
Has anyone had problem with posting serveral images and serveral pieces of code. Becouse I have.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi,

- When you create a thread and it comes out borked, you don't have to delete it and post another one. Edit it instead.
- Can you mail me the message you were trying to post?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

Participate in the game development conversation and more when you create an account on GameDev.net!

Sign me up!