Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
Code-R

Problems With C++ Inline SSE Assembly In Member Functions Using Visual Studio 2005

This topic is 4861 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

I have a class, vec4, delared as follows:
class vec4
       {
        public:
		__declspec(align(16))
		union
		{
			struct
			{
				float x,y,z,w;
			};
			float data_[4];
		};
        //Constructor
        vec4();
		vec4(const vec4& src);
		vec4(const float val);
		vec4(float nx, float ny, float nz, float nw);
		vec4(const vec3& v3, float nw);
         const float norm();
        ~vec4();
       };

and in vec4::norm i have the assembly line: movaps xmm0, [this]vec4.data_; and it does NOT move data_ into xmm0. it doesn't crash either (in debug mode. sometimes crashes in release). now, how can i move the 4-float (ps) vector into xmm0??? TIA and in a

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!