Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
d000hg

WHAT THE HELL?

This topic is 4849 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

The posts in the screenshot thread are knackered - is anyone else seeing this? I just posted and it appeared about half-way up page 7. Keratin also just posted recently and that is also posted before 2-day old posts. Is this local to my machine or has the server got a glitch?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
It was messed up for me then I clicked page 6 and then the >> thing that appeared after the 7 when I was viewing page 6 and it showed me page 7 with all the posts in the right order.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mine were screwed up too.

Going into the control panel and changing my board settings for "Number of Replies Per Page" back to "Forum Default" from 50 seems to have remedied the problem.

At first I thought it might be a Firefox issue, but it was doing the same thing in IE.

Share this post


Link to post
Share on other sites
This has been a long-standing bug. Though I think I fixed it.. as it appears to work, unless it has somehow randomly switched orders to what appears to be correct.. but only while I'm looking at it. *glares at server*

PM me if you still spot it happening with the topic it's happening on.

---
Michael Tanczos

Share this post


Link to post
Share on other sites
Quote:
Original post by Michael Tanczos
UPDATE: Squashed the bug.. finally. This time I'm sure.


Dude, you know you should never say that kind of thing outloud.

Share this post


Link to post
Share on other sites
How odd? I was using Groove a chat program earlier today and we were seeing the same thing. Posts were being inserted in the past. It normally works fine. Is this a global sql virus or something?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Quote:
Original post by tgraupmann
How odd? I was using Groove a chat program earlier today and we were seeing the same thing. Posts were being inserted in the past. It normally works fine. Is this a global sql virus or something?


No, just an issue with our software.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!