Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
gunhawk

Mesh OptimizeInPlace problems

This topic is 4837 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

I just cannot figure this out still and need help. I have algorithms that generate my vertex and index buffers, and the finished buffers look great drawn using device.DrawIndexedPrimitives. But the second I try to use the EXACT SAME buffers in a mesh object, it goes down the drain. I cannot even get anything to appear on screen without using optimizeinplace, and then when I use optimizeinplace the buffers get completely jacked up into something other than the desired object. Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Guest Anonymous Poster
OH BEAUTIFUL STARS HOW YOU SHINE SO BRIGHT!

Hehe, got it solved! DrawIndexedPrimitive uses an index buffer that I filled with an INTEGER index array.

Mesh.SetIndexBuffer gets crazy with an INTEGER array, and works properly with a SHORT array.

OH, GLORIOUS DAY!

**posted reply so any one else stumbling along with the same shortsight might get a fix

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!