Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
DrGUI

Cubemap Bilinear Filtering Problem

This topic is 4818 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Hi I blurred the cubemap to eliminate jaggies, but noticed in the dark parts that bilinear filtering didn't seem to be working. As in there being a hard line where bilinear filtering hasn't happened, and this isn't just on a seam, it's quite a wide section I'm showing you. I'm sure you'll be able to see the artifacts just by glancing at the picture. PS: I also ran with the reference device - the hard lines just changed from square shapes to having rounded corners - the screenshot is from the reference run. Before looking at the picture could you please put your monitor up to its proper brightness if it's not already? Thanks. Free Image Hosting at www.ImageShack.us Also, the same happens in ATI's CubeMapGen so it's not just my game, which I suppose is good. Maybe it's my display gamma or something? Should be fine - I used this image to set the gamma. Thanks people!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
I think I remember someone else having such a problem, only he was trying to use normalization cubemap.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!