Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
LinQiangYao

OpenGL help!why can not Debug in VC6.0?

This topic is 4701 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

I use GeForce4Ti4600 with ASUS V305 and i can't do any breakpoint debugging in VC6.0,but it runs ok without opengl, I change the driver it can run ok but the DDS image can't be load.I don't konw what happen?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
I don't know exactly what you mean but debugging should be the same regardless of the API you are using. Note that you cannot jump into OpenGL source code, because, simply put, it's not there.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Quote:
Original post by bah
I don't know exactly what you mean but debugging should be the same regardless of the API you are using. Note that you cannot jump into OpenGL source code, because, simply put, it's not there.


Very valid point.
Original Poster:: You need to explain the problem better. What is your program doing?? Post a little code, maybe the DDS loading code you use. I don't know why I driver change should matter, I would just use the newest one so you can get most of the OpenGL extensions.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!