Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
corrington_j

trouble with c++ static libraries on windows

This topic is 4612 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

I have a project that builds a c++ static library which is using a few open source static libs. That project works and builds fine. The problem is when i try to link my library that I built into another project I get tons of link errors. Half of the link errors are for undefined function calls from the open source libs. Do I have to link those into this project too, shouldn't they already be in the library I built. I can get rid of those errors by linking in the open source libs, but then i Get a butt load of link erros that mainly said something is already defined somewhere else. Some are stl, and other basic functions, nothing that is created in mine or the open source lib. Any idea on how to fix this. Thanks a lot.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!