Jump to content
  • Advertisement

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Peon

Strange error

This topic is 6338 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Just compiled and got this: Loaded ''C:\WINDOWS\SYSTEM\VERSION.DLL'', no matching symbolic information found. Loaded ''C:\WINDOWS\SYSTEM\NTDLL.DLL'', no matching symbolic information found. Loaded ''C:\WINDOWS\SYSTEM\DDRAW.DLL'', no matching symbolic information found. Loaded ''C:\WINDOWS\SYSTEM\ADVAPI32.DLL'', no matching symbolic information found. Loaded ''C:\WINDOWS\SYSTEM\GDI32.DLL'', no matching symbolic information found. Loaded ''C:\WINDOWS\SYSTEM\KERNEL32.DLL'', no matching symbolic information found. Loaded ''C:\WINDOWS\SYSTEM\USER32.DLL'', no matching symbolic information found. Loaded ''C:\WINDOWS\SYSTEM\WINSPOOL.DRV'', no matching symbolic information found. Loaded ''C:\WINDOWS\SYSTEM\SHELL32.DLL'', no matching symbolic information found. Loaded ''C:\WINDOWS\SYSTEM\COMCTL32.DLL'', no matching symbolic information found. Loaded ''C:\WINDOWS\SYSTEM\SHLWAPI.DLL'', no matching symbolic information found. Loaded ''C:\WINDOWS\SYSTEM\COMDLG32.DLL'', no matching symbolic information found. Loaded ''C:\WINDOWS\SYSTEM\WSOCK32.DLL'', no matching symbolic information found. Loaded ''C:\WINDOWS\SYSTEM\HotRes32.dll'', no matching symbolic information found. Loaded ''C:\WINDOWS\SYSTEM\MPR.DLL'', no matching symbolic information found. Loaded ''C:\Program Files\Common Files\efax\Hspfcw32.dll'', no matching symbolic information found. Loaded ''C:\WINDOWS\SYSTEM\WS2HELP.DLL'', no matching symbolic information found. Loaded ''C:\WINDOWS\SYSTEM\MSVCRT.DLL'', no matching symbolic information found. Loaded ''C:\WINDOWS\SYSTEM\WS2_32.DLL'', no matching symbolic information found. Loaded ''C:\WINDOWS\SYSTEM\WININET.DLL'', no matching symbolic information found. Loaded ''C:\WINDOWS\SYSTEM\MSWSOCK.DLL'', no matching symbolic information found. Huh? I think I''ve seen this on the forum before, but I didnt pay attention to it Any ideas what''s wrong? Thanks, Peon

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Uhhh, what''s wrong with you? That output is from the debugger. Those are not errors from the compiler.

You can get rid of those. On the Project menu, go to Settings.
Select the Link tab on the Project Settings dialog.
Look at where it says "Object/library modules:" and delete the ones you don''t need.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

Participate in the game development conversation and more when you create an account on GameDev.net!

Sign me up!