Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
ForeverNoobie

Code::Blocks debugger help

This topic is 4582 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Im using Code::Blocks and I cant get the debugger working. Im not sure exactly whats wrong. When I click debug a console window pops up and then another window named "Back-trace" pops up and lists a bunch of numbered adresses. I get these messages from the debugger. Selecting target: default Compiling: done Starting debugger: done Adding source dir: C:\Documents and Settings\Desktop\games\UntitledAdding file: C:\Documents and Settings\lil Dirk\Desktop\games\Untitled\console.exe Program received signal (SIGSEGV) Segmentation fault Previous frame inner to this frame (corrupt stack?) error I would appreciate any help. Sory if this is a really noobie problem. Edit: I added some break points and pin pointed the problem. Its SDL_Init(). Ive had this problem before but wasnt able to fix it. For some reason everytime I try to step over SDL_Init() I get the above errors.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!