Sign in to follow this  

OpenGl flickering - ChangeDisplaySettings

This topic is 4225 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Hi all, I hope you guys know more about the following problem. When I call ChangeDisplaySettings(NULL,0); (when I leave fullscreen mode) there were weird artifacts shown for a short amount of time. As far as I can tell this happens only if there is something in the frontbuffer. The artifacts have the colors of the pixels in the frontbuffer. I think clearing the backbuffer and swapping the buffers before calling ChangeDisplaySettings helped. (I am not sure because the problem doesn't always occur) But I'd like to know if this means that there is something wrong somewhere in my application or if this is normal behaviour. Does this depend on driver or hardware maybe? It also happens in the NeHe's lesson 2 when I start in fullscreen mode and press F1 btw. Any info would be great. Thanks in advance!

Share this post


Link to post
Share on other sites

This topic is 4225 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this