Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
Valors

Terrain Mesh using Triangle List problems

This topic is 4424 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

I am currently creating a terrain mesh from a heightmap and putting it into an indexed triangle list. The problem however occurs when I render the primitives I end up with flashing cracks, that appear as thin lines, at the base of hills from a long distance away. This however does not happen on my friend's computer. The cracks disappear if I set my RenderState.CullMode to Cull.None. Any advice about how to fix this problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
I think my brother gets the same problem or similar when he runs my program on his computer but I don't get it on mine.

Will have to check if culling resolves it for him but other than that all I can think of is graphics card differences.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!