Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
Erondial

Strange Texture 'Lines'

This topic is 4395 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Okay, well I've started on my very first heightmap (yey me!), and I've hit a snag. As you can see from the first one, I've got some lines in my texture... but those lines are nowhere in the actual image, it has nothign to do with the polygon edge, I'm using GL_CLAME_TO_EDGE, my texture coordinates are only 1 or 0, no decimals invovled. Any idea what could be causing this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Guest Anonymous Poster
This is a common problem and has been ansered many times on gamedev. Try a search.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Anonymous Poster
What would be the keywords to search this problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Probably the width or height or border you are passing to glTexImage2D are incorrect. Also check that you are loading the texture properly from file.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

Participate in the game development conversation and more when you create an account on GameDev.net!

Sign me up!