Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
F1N1TY

Setting up CVSNT[Solved]

This topic is 4442 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

I am having trouble setting up CVSNT on Windows XP Pro. I want to use TortoiseCVS along side it. I have done it before, but for some reason I can't get it to work now. I've been working on it for two hours, and it's becoming very frustrating. The problem is, TortoiseCVS doesn't seem to recognize the CVS service, so I have to enter all the values to add a module manually (I remember it being automatic before). I know I want to use SSPI, none of the other ones, but even when I try that, tortoise still asks me for a password. If anyone can help me out (I think it's the environment variables, I'm not sure what I need to set), it would be MUCH APPRECIATED. Thanks :) (P.S. No password works when I enter one in Tortoise) [Edited by - F1N1TY on September 18, 2006 6:59:02 PM]

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!