Sign in to follow this  

GDB hangs with SDL

This topic is 4096 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Well I'm using Code::blocks ide with MinGW, gdb 6.3.2 and SDL 1.2.11. So if I start debuging it gets to SDL_SetVideoMode and hangs. I found this http://www.libsdl.org/pipermail/sdl/2003-October/057384.html on the sdl mailing list but it doesn't help me. It used to work but then i downloaded a new version of SDL.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Are you sure you're using the correct SDL.dll file? I had the same problem when I upgraded. Turns out I my application was still trying to use the old dll file instead of the newer one, -10pts for me for not paying attention. Once I replaced the old one everything worked fine again.

-Artum.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Quote:
Original post by Artum
Are you sure you're using the correct SDL.dll file? I had the same problem when I upgraded. Turns out I my application was still trying to use the old dll file instead of the newer one, -10pts for me for not paying attention. Once I replaced the old one everything worked fine again.


I checked again and again, messed with the linker and still it hangs. Someone please help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This topic is 4096 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this