Sign in to follow this  

WIN32 menu's

This topic is 4023 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

So ive been reading over some WIN32 tutorials lately and had some questions on menu's. For menus, your supposed to give it a unique number id say... #define my_menu 101 Ok so i followed the tutorial and compiles it and the menu worked great. Then, i changed my_menus value to 102, compiled and the menu didnt show up... Why is that? thanks, fitfool

Share this post


Link to post
Share on other sites
There is not enough information supplied in this post to answer your question, unless you have two resource items with the same identification. The reason is probably how the menu is defined in method you are using to create the menu. You may have to check the resource editor or where ever in the code the menu is being made to find the answer. You may be defining the menu manually as 101 in one of the calls.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This topic is 4023 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this