Jump to content
  • Advertisement

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

GPSnoopy

SSE problem with MS VC++ 6.0

This topic is 6475 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

I''m using Visual C++ 6.0, I also installed the latest Service Pack for it (SP5). But when I''m trying to compile inline SSE asm code, it give me an error, for example: __asm movups xmm0, xmm1 gives me "unsupported inline assembly opcode". MMX works perfectly though. HELP! GPSnoopy

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Guest Anonymous Poster
Did you install the processor pack ?

You should found it on microsoft website

HTH

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nope, when I try to install it it says I need the Service Pack 4, but I have the SP5.

Also, when I watch the registers in debug mode I can see the XMM registers.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Well, I reinstalled SP4 over VS6.0 SP5, installed the Processor Pack and then reinstalled SP5 and now it works... kinda messy fix hey?

:-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

GameDev.net is your game development community. Create an account for your GameDev Portfolio and participate in the largest developer community in the games industry.

Sign me up!