Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
szkrzyniu

Do other meshes work with the MultiAnimation sample?

This topic is 4249 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Hi, I've been working on the MultiAnimation sample from the DX9 SDK. Can someone tell me, what's the problem if a mesh other than "tiny_4anim.x" is not rendered to the screen? I've made all the necessary changes, that is got rid of the m_dwAnimIdxLoiter, m_dwAnimIdxWalk and m_dwAnimIdxJog and replaced them with just 1 index that would correspond to the only animation set my mesh has. I've left the rest of the code virtually untouched. The mesh loads fine, there are no problem with adding more instances, toggling view etc. Only no mesh is rendered. I can see the mesh for a split second just the device has been reset. I should add that the mesh is rendered and animated correctly in the DX Viewer and when I use it in the Skinned Mesh sample. And exactly the same code works fine with tiny_4anim.x when I substitute "Walk" animation set for the one from my mesh. What can possibly be wrong? Does it matter that my mesh has only one animation set? Thanks for help, Chris

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!