Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
madk

SDL & VC++ Express Problem?

This topic is 4161 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

I've just installed SDL on my system and got everything setup with VC++ Express. (atleast I think I did). I am currently working on the Lazy Foo tutorial found here: http://lazyfoo.net/SDL_tutorials/lesson02/index.php. My problem is that when I launch the app within the IDE the window pops up..but none of the images display. Seeing as there were no compile errors I decided to navigate to the debug folder and try to launch the program through windows...and sure enough it displays fine. This makes me think that something is configured incorrectly. Anyone has any idea as to why it would do this? I'm really crazy about figuring everything out and just want to make sure I am doing things correctly.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
When you run a program from the IDE the working directory is the project folder and not the debug/release folder. Just put the images there instead and they should load fine

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!