Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
jdavis

D3DXEFFECT delay?

This topic is 4167 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

I've been having an issue lately. Rendering objects using the effect file seems to have some sort of 100ms delay when updating the view. This problem doesn't exist when I render them normally. Anyone ran into this problem before? Here is a video showing the problem. http://www.shoreboundstudios.com/problem.wmv Any help would be greatly appreciated. Thanks, Jon

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
huh.. that looks weird. :)

Anyway, check that you are updating all of your objects at the same time, e.g. don't update some objects before you have updated your camera and some objects after.

And check that your shader is right (and you provide all the needed stuff for it). :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yeah, I've checked those things already. That's why I don't understand the result. It does it with anything that uses any effect. The camera view is being updated before anything else. If I don't use shaders it updates fine so the camera is getting updated appropriately. I still haven't been able to solve the issue. Thank you though

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!