Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
marcjulian

build output missing in output window (vs 2005)

This topic is 4019 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Hi, I've been tinkering around with this problem now for a while.. When building any C++ solution with my VS2005 Team Suite SP1 I get no output of the compilation process at my output window, only "Build started" and then something like: "========== Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========" but no error messages, the error doesn't appear in the error list as well. In buildlog.htm there are the errors listed - but somehow they aren't promoted back to the ide.. I checked all project specific settings (but it happens in all projects), and played with the general settings of VS. Until now I can not find any solution for this probleme which is quite annoying, has anyone an idea? And this only happens in C++ projects, a C# project showed the errors correctly.. (I double- and tripple checked the c++ specific settings under tools > options, what have I overseen?) Thanks for your help, Marc

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!