Sign in to follow this  

workspace not finding files

This topic is 3725 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Hi, I had an openGL project that worked perfectly fine at home, and so i copied the project folder to my pen drive so that i could play around with it on a different computer. But it doesn't display the .tga files that are used in the render, when i build and run the project on a different computer. I gather this is because its looking at my home directory for them???? The images are stored in the same folder as all the other code, (.h and .cpp files). So im guessing i need to change somthing in the project settings so that it looks for the image files in the correct place. Ive had a look and cant see anything so could somone point me in the right direction. in the code it is looking for the image via myTexture = new texture("p1.tga", "parrot"); which i believe is the correct path, for where they are stored thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

This topic is 3725 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this