Sign in to follow this  

Anti-aliasing

This topic is 3722 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Hi! I´m trying to get anti-aliasing in my polygons using blending function. The operations sequence I carry out is the next: /* With GL_POLYGON_SMOOTH OGL calculate coverage values for vertex in the edges of polygons.This coverage values multiplies alpha values for each fragment so that it blends smoothly with the incoming polygons */ glDisable(GL_DEPTH_TEST); glDisable(GL_FOG); glEnable(GL_BLEND); glEnable(GL_POLYGON_SMOOTH); glBlendFunc(GL_SRC_ALPHA_SATURATE,GL_ONE); /* Here I place my rendering primitives */ .... .... .... /* I enable the deepth buffer */ glEnable(GL_DEPTH_TEST); glEnable(GL_FOG); glDisable(GL_BLEND); glDisable(GL_POLYGON_SMOOTH); I get surprised when I execute this code and the scene seems to be black.I tried to execute this code in other computer and the behaviour was different so that my geometric figures appears white. I don´t inderstand the reason of this behaviour, could Someone help me? Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This topic is 3722 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this