Sign in to follow this  

DX runtime break point "issue"...

This topic is 3670 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Hi, I've been using the DX runtime to debug some memory leak issues, I know, I know, really fun and you wish you were cool like me. Well! Good news is that I used the Control Panel debugger to set a break point on an AllocID... and it works. It breaks on the Alloc as commanded. Bad news is that I can't get it to stop breaking on the AllocID. I unchecked this in control panel, I cleaned the solution, I even copied the directory, and deleted almost everything but the source files and rebuilt the whole enchilada... and the thing still breaks on the breakpoint. Nice but I need to run the thing to debug it some more and ... no luck. Uh, anybody know how I can get it to STOP breaking? Thanks - Mucho.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well I'll be a monkey's pickle... That sure did it. Admiral, I can't really explain it, but somehow I just feel "safe" knowing that you're out there. :)

Btw, favorite understated quote from the D3D debug docs -

"Debugging a Direct3D application can be challenging."

Hmmm - Mucho.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This topic is 3670 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this