Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
mazelle

Errors when using STL

This topic is 3971 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Hello, I'm incorporating STL to my programs while it's still early. However, I get this stl_alloc.h related errors whenever I include STL headers i.e. <vector> or <string>. I can't seem to fix it and I won't try, the code is scary. I downloaded my STL from SGI's website. I'm using VC8 in Vista.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Posting the exact error you are getting might help. That's also a great way to find the solution from Google in an instant. Just remove anything that is related to your project from the text.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Quote:
Original post by mazelle
I downloaded my STL from SGI's website. I'm using VC8 in Vista.


What's wrong with the C++ Standard Library included with VC8?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!