Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
BigWeather

[.net] Unable to access XNA forums...

This topic is 3892 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

I'm trying to upgrade to 2.0 and discovered I can't get to the XNA forums or the download page, at least from this computer. It appears to be an authentication error (http://forums.xna.com redirects to http://creators.xna.com/error.htm?autherror=). Any idea what I may have done to hit this snag or is anyone else having difficulty as well? Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
That's why I think something odd is going on -- I'm never given the chance to log in. I type the address (http://forums.xna.com) and it immediately redirects me to the error page. You can visit their forums normally without logging in, so the only thing I'm left with is for some reason it is auto-logging me in with incorrect credentials or something.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Please disregard. Although I don't know why it matters, I had deleted cookies, form data, etc. and finally decided to delete IE's phishing filter information and that seemed to clear it up. I can get to the forums just fine now.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!