Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
spudmastaflash

Sprite Drawing Bug

This topic is 3759 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Some of my sprites are appearing with small artifacts and I'm wondering if anyone has had this problem before or knows the reason. Screenshot: http://i175.photobucket.com/albums/w153/spudmastaflash/Bug1.jpg?t=1204662161 I havn't had this happen on my primary computer, but after running it on another machine this popped up. Any help is appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Hopw are you drawing sprites? Are you using ID3DXSprite, or are you drawing sprites yourself as a triangle list / strip? If you're using lists / strips, are you offsetting your vertices by 0.5 pixels, as the docs recommend?

Share this post


Link to post
Share on other sites
I'm using ID3DXSprite, but I think the problem was the parameters I was passing to D3DXCreateTextureFromFileExA().

Converting back to D3DXCreateTextureFromFile() resolved it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

Participate in the game development conversation and more when you create an account on GameDev.net!

Sign me up!