Sign in to follow this  

[java] ObjectFile doesn't load textures!!

This topic is 3565 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Hello, I'm using the ObjectFile class to load some models in and outside an external JAR. The textures aren't loaded and applied to the model. I'm now loading the textures seperately, but this works only if there is just one texture used. What am I doing wrong??

Share this post


Link to post
Share on other sites
Code samples would help determine the problem also any libraries that you are using because I am not familiar with the class ObjectFile. Are you using Java3D, LWJGL, JOGL, JME, what? Also please revise the first sentence I'm guessing you mean the models and textures are located in an external JAR file.

I'd like to help you but until I know more information there isn't much I can do.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This topic is 3565 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this