Sign in to follow this  

Problem With Vertex Texture Fetch

This topic is 3501 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

I'm trying to perform a vertex texture fetch on a GeForce 7600 with driver 169.12 under 64-bit Linux. When I set the filtering to:
	TexParameteri( TEXTURE_2D, TEXTURE_MAG_FILTER, LINEAR );
	TexParameteri( TEXTURE_2D, TEXTURE_MIN_FILTER, LINEAR_MIPMAP_LINEAR );

The texture fetch works, but I get a huge slow down, presumably because I'm hitting the software fallback. But when I set the filtering to:
	TexParameteri( TEXTURE_2D, TEXTURE_MAG_FILTER, NEAREST );
	TexParameteri( TEXTURE_2D, TEXTURE_MIN_FILTER, NEAREST_MIPMAP_NEAREST );

It goes fast, but the vertex texture fetch doesn't seem to work. Is there something I'm missing? That's the only thing I change, as suggested by: Nvidia vertex texture paper I'm using the following to set the texture format:
	TexImage2D( TEXTURE_2D, 0, LUMINANCE32F, width, height, 0, LUMINANCE, FLOAT, data );

Share this post


Link to post
Share on other sites

This topic is 3501 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this