Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
Zgred

RegisterObjectType

This topic is 3832 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Whenever I call RegisterObjectType it returns -5. It's independent of passed parameters. When I pass asOBJ_REF - RegisterObjectType("Info", sizeof(Info), asOBJ_REF) - it works, and only then. I am using samples/tutorial/source/main.cpp (AS 2.13.0) as a framework and RegisterObjectType is called at the end of ConfigureEngine. What's wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
I think it might be because you're not registering the ADDREF & RELEASE callbacks via RegisterObjectBehaviour.

Share this post


Link to post
Share on other sites
What a shame.. I was truly certain that the "old" asOBJ_CLASS I found over the net was corresponding to the "new" asOBJ_APP_CLASS.. asOBJ_VALUE | asOBJ_POD | asOBJ_APP_PRIMITIVE is what I was looking for.

Well, next time I will look to the manual first ;)
Thank you a lot!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

GameDev.net is your game development community. Create an account for your GameDev Portfolio and participate in the largest developer community in the games industry.

Sign me up!