Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
nayaaka

I have a problem with Allegro ! Help me please !

This topic is 3637 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Hey guys ! I read some topics about problem with using allegro with Dev-C++, but i didn't meet any problem as same like me. When i tried to download allegro verson 4.2.2 and install in my computer, there was an error occurs : - A package description file (*.DevPackage) has not been found in this archive then the Package Manager Box opens, i do not know how to fix this, do you guys have any idea, please help me !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Use the package manager to download and install allegro, don't install allegro from the website (it won't create problems if you did, but download from Dev-Cpp's package manager, it's all automatic).

Share this post


Link to post
Share on other sites
yes, i downloaded allegro from tool/check for update but it still have problem.
Please give an advice to fix this problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I don't know but try uninstalling and re-installing again might be something wrong with your dev-c++ installation.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

Participate in the game development conversation and more when you create an account on GameDev.net!

Sign me up!