Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
Poweredrodrigo

OpenGL GForce 8600 sli1 OpenGL issues

This topic is 3711 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Hello everyone. My name is Rodrigo and i'm a Videografist in an big broadcast television from Brazil. I'm having some issues with my new Toshiba Laptop, Geforce 8600 sli1 as video grafic card. I had to use my dual monitor display on the other day to produce an commercial with After Effects CS3. But i just realized that my Geforce 8600 sl1 doesn't let you have Dual Monitor Display and OPENGL working at same time. So, everytime i need to turn on OPENGL to help my After Effects run smoother, i have to disable my dual preview. If i have the SLI tecnology ON, i can't use Dual Monitor, but OPENGL works perfectly. If i turn the SLI OFF, OPENGL is disabled but i can use the Dual Monitor Display. I don't know if it's a deffect on my card, or if the card driver i installed doesn't allow both to work together. I would really appreciate if you guys give me some help with this issue, you know, it would be the best for my work. Thankyou very much.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
The only thing I can think of is either the card is not meant to be used in that manner, or you don't have the latest drivers from NVIDIA (many people forget to update regularly).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!