Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
Hexmind

OpenGL Primitives are not full color

This topic is 3706 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

I'm having a hard time finding what I'm doing wrong but my primitives (tried points and lines) are not as bring as I want them to be. I ask for full white (1.0, 1.0, 1.0) and get some gray. I have textures with white in them and they show as full white. But the primitives are not full white. I'm very new to OpenGL and I'm sure I'm missing something. I figure it might have to do with lighting or something. Help would greatly be appreciated. Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
When you try to draw your pure white primitives, do you turn texturing off? Because if texturing is still left on, the current texture could be affecting the primitives. Also make sure that lighting is turned off because, as you said, that could affect the color as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!