Jump to content
  • Advertisement

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bruno

indoor/outdoor engine.., some feedback please

This topic is 6308 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Hi guys Can you please give me some benchmark on the performance of the engine ? It''s an hybrid quadtree/portal rendering. I don''t have a clue on how the interpolation models behave on another computers because they are linked to the frame rate .,so i would apreciate some feedback. And, if you think if it would be a playable game in your machine regarding rendering speed. the link is: http://brunomtc.no.sapo.pt thanks Bruno

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Hi!!

Just thought i''d post a little reply!! he he!!!




FPS:

640x480 : won''t run

800x600 : 30-60

1204x768 : Won''t run!






Take Care!






- -- ---[XaOs]--- -- -

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi, couldn''t you make some screenshots that one can see if he really wants to download the engine. I don''t like downloading engines that are just some tutorial stuff but more than 5MB just because of the big textures. So let''s see what you''ve made, please.

kudi

Share this post


Link to post
Share on other sites
Very cool engine! had it running on my P2 400 128mb ram, ATI rage fury. Looked great, ran at decent rate.

definately playable, but a bit strange in some areas:

-square haze around particles (blending problem?)
-mip map textures are very obvoius when they change between detail levels
-the player model (gun, arm) jerks a bit weirdly (I''d almost say it ''squirms''!) problem with interpolation between key frames? (this could be a cool effect (feature) rather than a bug if you used it selectively tho.
-the walk speed is much too slow!


Overall a VERY nice looking engine, with a few minor bugs.
Looks like you''ve got all the really complex bits sorted!
Good work!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Anonymous Poster
I´ve got no lightning/shading,the sky doesn´t work,the weapon modell is very strange flickering and when i look into the mirror the weapon model gets very very strange ,when i look directly into it my computer crashes completely.

I have a 800Mhz AMD Duron proc with 256 Mb ram and a Geforce 1 SDR.

I tried all settings but it doesn´t work.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I''m sorry but it doesn''t run in any way

I''ve tried EVERY combination for the options and every time I''m getting this error:

instruction at 0x00408ff1 points to memory at 0x07512070
Read-instruction in memory failed.

(translated from Dutch..)

My system:

PIII 933
128mb SDR
GeForce2 MX
Win2K pro.
DirectX 8
Detonator 12.60

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Anonymous Poster
Doesn''t run...

P2 400
TNT 2
DX8
Plenty of ram

Share this post


Link to post
Share on other sites
Thanks to everyone that tested it.,

sorry to the people that couldn''t make it run.
Some questions to them..,

This may look a stupid question, but all of you have a sound card? If there isn''t a sound card, the engine will crash.., i should have made a check, but only now i remembered it.
Do you guys get to the loading screen or not even that ?

thanks,
Bruno

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!