Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
foxmanx_7

FBO performance drops

This topic is 3541 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Hi I am having some problems with FrameBufferObjects in some situations with specific hardware ( Geforce 6500 GT ). The program is running without problems, but at some time it start to append too much time on the swap buffers ( going from 60 fps to nearly 7 ). I have searched for the cause and discovered that some framebuffers when binded, caused that fps drop. Without binding any FBO, the frame rate goes to the normal ( without binding it but still rendering the FBO scene ). That FBO where the problem occurs is the same that was used when the FrameRate was normal. I have tested and the problem aparenttly only occur when there are in two monitor mode. Some time ago, the FBO was working correctly in the same hardware. somebody have Any idea or sugestion about what is occuring? thanks in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
I'm not sure what you are doing, but the FBO's memory gets drastically larger when your resolution gets bigger.

does this work without a problem on lower-end hardware than a 6500 GT? im not even sure how much lower you can go with FBOs.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!