Sign in to follow this  

[DX10]Unable to update constant buffer

This topic is 3149 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Hello, I can't seem to update the constant buffer no matter what I do. When I create the buffer (with the D3D10_BIND_CONSTANT_BUFFER flag) I set the initial data and that data is set correctly, but I can't get new data to the shader later on with this buffer. I tried Device10::UpdateSubresource and buffer::Map/Unmap.
device->UpdateSubresource(reinterpret_cast<ID3D10Resource*>(this->bufCbOmni),0,NULL,this->cbOmni,0,0);	
omni->fxCbOmni->SetConstantBuffer(this->bufCbOmni);

Are there any examples of this in the SDK or somewhere on the else?

Share this post


Link to post
Share on other sites
I fixed it using a temporarybuffer and using the ID3D10EffectConstantBuffer::GetConstantBuffer

ID3D10Buffer* tb=NULL;
omni->fxCbOmni->GetConstantBuffer(&tb);
this->cbOmni[omni->lightDataIndex]=omni->CONSTANT_BUFFER_LIGHT_OMNI;
device->UpdateSubresource(reinterpret_cast<ID3D10Resource*>(tb),0,NULL,this->cbOmni,0,0);
omni->fxCbOmni->SetConstantBuffer(tb);




Share this post


Link to post
Share on other sites

This topic is 3149 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this