Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
Kilbukas

Something is wrong with my 3Ds Max 9

This topic is 3349 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Well, I don't know is this right forum trheat but I want to get help. My 3Ds Max 9 tools table is broken. Look at this picture: http://img156.imageshack.us/img156/106/maxmv.jpg P.S. I tried everything : Reinstal my Max, I've downloaded 3Ds Max 10 But it don't work too P.S.S. Sorry for bad English :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Quote:
My 3Ds Max 9 tools table is broken

Do you mean that it's the darker color scheme with different icons instead of the default lighter gray?

If that's the problem, try:
Customize->Load Custom UI Scheme

Look for something like DefaultUI or LightGray or something. I have 3ds Max 2009, and it's called DefaultUI. I'm not sure about version 9 though.

If that's not what you need, what do you mean by broken? I don't see anything else that is different.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Quote:
Original post by Kilbukas
P.S. I didn't get any help from Autodesk support :(


strange. They normally jump to help anyone with a valid license....

Share this post


Link to post
Share on other sites

This topic is 3349 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

GameDev.net is your game development community. Create an account for your GameDev Portfolio and participate in the largest developer community in the games industry.

Sign me up!