Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
Eclipsed

Help, playing audio files with cAudio

This topic is 3253 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Hi guys, I'm on my way on adding cAudio to my projects but i've encountered a pretty nasty problem. Testing on the Tutorial1_2DSound example available in the cAudio svn checkout i've changed the code simply adding a second play. Here is a snippet of code
if(mysound){
  mysound->setVolume(0.1);
  mysound->play2d(true);
  cAudio::cAudioSleep(3000);
}
cout << "Stop\n";
mysound->stop();
cout << "NextPlay\n";
if(mysound){
  mysound->setVolume(0.3);
  if (!mysound->playing()) mysound->play2d(true);
  cAudio::cAudioSleep(10000);
}
The problem is that the second time I call play2d the sound plays wrong. Am I doing something wrong? Oh, by the way, i'm using VisualStudio 2008. Thank you in advice :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!