Jump to content
  • Advertisement
Sign in to follow this  
howie_007

XACT playing music sounds odd.

This topic is 3067 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

I've been working on an XACT class wrapper and have it working to the point it will play streamed music. I noticed the music is playing with a bit of a synthesized distortion effect on it. At this point I'm only loading the global settings, wav banks, and sound banks. Not sure why or how this is happening. I'm using Microsoft DirectX SDK (February 2010). Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
I found the solution in a post on a different site.

Since I'm testing my code, I played the sound via a key press. I don't have a condition keeping the execution of the key press from re-entering the same code. This didn't seem to cause any problems until I noticed the sound was off.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!